Editorial

Blog

Vážení a milí čtenáři blogu Istav,


na následujících řádcích vás postupně provedu výběrem toho správného projektu pro vaši plánovanou novostavbu rodinného domku. Jmenuji se Veronika Žáčková a pomáhám investorům při plánování jejich vysněných domů, a to právě díky mé pracovní pozici, kde zjišťuji informace ohledně výstavby rodinných domů. Zejména se zaměřuji na to, jaké domy investoři přesně chtějí a jaké jsou jejich úplně prvotní představy.

Denně telefonuji s mnoha investory, kteří už vlastní pozemek a hodlají se do stavení domečku pustit. Jsem svědkem prvních milníků a případných peripetií při cestě za tímto velkým snem. Díky tomu vím, že je teď pro výstavbu rodinného domu náročnější období. Poslouchání různých příběhů o cestě za výstavbou domu mě popostrčilo k tomu, abych se s těmito postřehy s vámi mohla podělit.

Před stavbou rodinného domu je nesmírně důležité vybrat si správného projektanta, který je základním kamenem k naplánování vaší stavby. Ráda bych vám postupně vysvětlila, na co je potřeba dávat si pozor a jaké rady si nesmíte nechat ujít. Všechny informace v následujících článcích jsem konzultovala s panem Maňasem, jednatelem Architektonické kanceláře Křivka s.r.o.

Na tomto blogu pro vás proto sepisuji minisérii kroků, které je třeba podstoupit, když chcete stavět rodinný dům a hledáte projektanta či projekt vašeho vytouženého domu.

 

Bc. Veronika Žáčková

Istav Media, s.r.o.
04.12.2022

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: